Ikona zámek Členská sekce Napište mi Ikona e-mail

Cestovní pojištění pro Vaši letní dovolenou

Cestovní pojištění pro Vaši letní dovolenou

Blíží se doba letní dovolené a spousta klientů řeší pro své zájezdy cestovní pojištění. Mezi pojišťovnami jsou obrovské rozdíly, a to nemluvě o produktech, které nabízejí přímo cestovní kanceláře. Na co si dát při sjednání pozor?

Doba letní dovolené je zde a spousta klientů řeší pro své zájezdy cestovní pojištění. Mezi pojišťovnami jsou obrovské rozdíly, a to nemluvě o produktech, které nabízejí přímo cestovní kanceláře. Pokud se i Vy chystáte na dovolenou někam do zahraničí, tak jsme sepsali pár podstatných tipů, na co si při sjednání dát pozor. Pokud budete užívat nádherných míst, které nám nabízí Česká republika, tak si vystačíte pouze s občanskou odpovědností.

 

 

 

 

 

Mezi pojišťovnami jsou obrovské rozdíly a rozhodně se nevyplatí hledat za každou cenu to nejlevnější cestovní pojištění, ale vždy je vhodné cestovní pojištění ušít na míru Vaší dovolené. Pro naše klienty máme s pojišťovnami vyjednané až 50% slevy, takže pokud se na dovolenou nejen v létě chystáte, neváhejte se na nás obrátit.

Užijte si krásné a pohodové léto.


Další články

zobrazit všechny články
Je vaše rodina opravdu chráněná? Jak nastavit životní pojištění správně?
9
Říj

Je vaše rodina opravdu chráněná? Jak nastavit životní pojištění správně?

Životní pojištění je jedním z nejdůležitějších nástrojů, jak zabezpečit svou rodinu proti nepředvídatelným událostem. Ať už jste v jakékoli životní situaci, správně nastavené pojištění může být klíčovým faktorem, který vám pomůže udržet stabilitu vašeho rodinného rozpočtu a ochránit váš majetek.

Dětské účty a spoření: Jak vychovávat finančně gramotné děti?
25
Zář

Dětské účty a spoření: Jak vychovávat finančně gramotné děti?

V dnešní době je klíčové naučit děti správnému zacházení s penězi již od útlého věku. Zlepšení finanční gramotnosti u dětí je investicí do jejich budoucnosti. S dostatečným porozuměním a podporou mohou děti vybudovat silný finanční základ, který jim pomůže dosáhnout finanční nezávislosti a úspěchu v dospělosti.

Smrt a finance
11
Zář

Smrt a finance

Naši nejbližší, a koneckonců i my sami, tu jednoho dne nebudeme, ale to, co po nás zůstane, bude čekat na ty, kteří nás přežijí. Je to smutná kapitola finančního portfolia, ale stejně jako u jiných aspektů života je potřeba se s ní smířit a připravit se na ni.

Napište mi